Czy nie uważacie że banki maja klientów głęboko w ? Dlaczego nie są otwarte w soboty, choćby tylko do obsługi detalicznej?
Z jednej strony racja, bo czasami w soboty jest czas, żeby załatwić to co na tygodniu się nie zdążyło, i na kilka placówek w mieście jedna powinna mieć "dyżur"
a z drugiej strony fizyczna moja potrzeba fizycznych wizyt w banku ogranicza się do wpłatomatu.
witam serdecznie mam problemy ze wskazówką obrotomierza po naprawie niedziałających wskazówek całego licznika. przelutowaLem płytkę licznika i wskazówki zaczęły chodzić jednak ta od obrotomierza w przedziale od tysiąca do dwóch tysięcy obrotów zacina sie dzieje się tylko tak przy wzroście obrotów kiedy spadaja wskazówka płynnie opada. co może być przyczyną usterki
SKODA OCTAVIA TOUR
1,9 TDI 130PS 295Nm SLX ELEGANCE
BLACK COMBII
SOFT by BRK -TUNING + JEDNOMAS G60
Wskazówki (wszystkie) są napędzane silniczkami krokowymi, a więc nie prawidłowe sterowanie silniczka napędzającego tą wskazówkę. Proponuję sprawdzić, czy przypadkiem w czasie przelutowywania połączeń nie nastąpiło przypadkowe zwarcie (cyną) blisko położonych punktów lutowniczych lub ścieżek, szczególnie nóżek układów scalonych.
Możliwe że za mocno docisnołeś wskazówkę do tarczy i jak rośnie to się na tarczy opiera dodam że ja też tak miałem delikatnie wysuń ją i problem zniknie
Komentarz